Duurzaamheid • Werken bij Vicoma Skip to content

Bij Vicoma dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel en beschouwen we het als een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfsvoering. We zijn er ook van overtuigd dat we, als organisatie, een cruciale rol spelen in het behoud van onze planeet en de zorg voor toekomstige generaties. Daarom zetten we ons in om duurzaamheid steeds meer te integreren in onze activiteiten en beslissingen.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Een belangrijke doelstelling is het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We investeren daarom in energie-efficiëntie en zoeken voortdurend naar manieren om te verduurzamen. Onze betrokkenheid bij duurzaamheid gaat verder dan het milieu. We hebben ook aandacht voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en ethisch ondernemen. We willen een positieve impact hebben op de gemeenschap. Daarnaast spelen innovatie en technologie een centrale rol. We ontwikkelen en implementeren voortdurend nieuwe technologieën en oplossingen die duurzaamheid bevorderen. En dat doen we zowel voor onze klanten als voor onszelf.

Wij zien duurzaamheid als een kans

Bij Vicoma geloven we ook dat duurzaamheid niet alleen een verantwoordelijkheid is, maar ook een kans voor groei en innovatie. We zijn daardoor vastbesloten om de weg te effenen voor een duurzamere toekomst. We blijven ons inzetten voor het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzaamheid in alles wat we doen. Samen kunnen we een positieve impact hebben en een duurzamere wereld creëren voor de generaties die na ons komen.

Vicomezen aan het woord.

Jouw toekomstige collega’s vertellen over het reilen en zeilen van hun baan.

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen