Projectmanagement • Werken bij Vicoma Skip to content

Projectmanagement

Meer weten over Projectmanagement bij Vicoma?

Jordy Paijmans kan je er meer over vertellen

Jordy-paijmans

Jordy Paijmans

Recruiter

Als Projectleider of Projectmanager bij Vicoma ben je van begin tot eind betrokken bij projecten en zorg je ervoor dat alle partijen bij oplevering tevreden zijn. Je snapt dat de klant ontzorgd wil worden en dat jij daarbij een belangrijke rol speelt.

Projectmanagement bij Vicoma

In de functie van Projectleider of -manager maak je deel uit van de afdeling EPCm Services (Engineering, Procurement en Constructie management). Daarom is het goed om te weten dat er binnen onze afdeling EPCm Services veel expertise is in Projectmanagement. We hebben alle kennis in huis op het gebied van Procurement, Construction Management, Cost Engineering/Control en Document Control.

Als Projectleider- of manager heb je de leiding over verschillende projecten. Je pakt daarbij de verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld het budget, de planning en risicobeheersing. Je bent het aanspreekpunt van de klant en informeert de teamleden binnen verschillende disciplines over de wensen en eisen van de klant. Als eindverantwoordelijke voor het project ligt de regie en het overzicht over het gehele project in jouw handen. Hiervoor bewaak je de kosten en stel je rapportages op ten behoeve van de projecten. Omdat het gaat om multidisciplinaire projecten werk je nauw samen met de betrokken afdelingen.

Bekijk hier de projecten waar we bij Vicoma aan werken.

Samenwerking die verbindt

Om jouw rol als Projectleider- of manager succesvol uit te voeren is samenwerking essentieel. Je beschikt daarom over de vaardigheid om multidisciplinaire teams te coördineren en motiveren. Waarbij je ook de individuele bijdrage van de teamleden waardeert. Door effectieve samenwerking en communicatie zorgen we ervoor dat de juiste expertise en resources worden ingezet om in samenwerking met de klant het project tot een succes te maken. Daarbij benutten we elkaars sterke punten en ondersteunen we elkaar om de beste resultaten te behalen.

Daarnaast werken wij samen aan jouw groei. Want ook het vakgebied projectmanagement ontwikkelt zich. Wij snappen dat het voor jou belangrijk is om te beschikken over actuele kennis. Maar ook om jezelf te ontwikkelen en jouw kennis te verbreden. Hiervoor bieden wij jou de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Veelgestelde vragen over Projectmanagement?

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden voor een Projectleider en Projectmanager?

Vicoma biedt een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij een fulltime dienstverband 35 vrije dagen. Maar het is bij Vicoma ook mogelijk om parttime te werken. We vinden de werk en privébalans belangrijk en daarom hanteren we flexibele werktijden, werken we hybride, hebben we regelingen voor zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof, een verhuisdag en meer. Daarnaast bieden we mogelijkheden zodat jij jezelf kan ontwikkelen en kan je ieder jaar rekenen op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Eventuele arbeidsvoorwaarden gerelateerd aan de functie vind je in de vacaturetekst.

Kan ik als Projectleider of Projectmanager doorgroeien?

Absoluut. Je kan als Projectleider doorgroeien naar Project Manger. Maar je kan ook doorgroeien naar leidinggevende. Het is maar net waar jouw ambitie ligt.

Welke opleiding heb ik nodig als Projectleider of Projectmanager?

Om als Projectleider bij Vicoma te werken heb je minimaal HBO werk- en denkniveau nodig. Een opleiding of achtergrond in de techniek heeft onze voorkeur voor deze rol.

Kan ik ook vanuit huis werken als Projectleider of Projectmanager?

Jazeker, bij Vicoma werken we hybride en flexibel. De richtlijn is dat je bij een fulltime dienstverband maximaal 2 dagen vanuit huis werkt. Om dit mogelijk te maken krijg je een laptop en telefoon van de zaak. Ook vinden we het belangrijk dat jij jouw thuiswerkplek goed kan inrichting. Daarom faciliteren we dit met de benodigde middelen, zoals een bureau, bureaustoel, scherm (inclusief USB-C docking station), toetsenbord en computermuis.

Projectmanagement vacatures

We laten ons graag uitdagen door de industrie om tot de beste oplossingen te komen. Kom jij ons helpen?

Bekijk alle vacatures

Benieuwd naar onze projecten binnen de Projectmanagement?

Bekijk alle projecten

Meer weten over Projectmanagement?

Jordy Paijmans kan je er meer over vertellen

Jordy-paijmans

Jordy Paijmans

Recruiter

Vicomezen aan het woord.

Jouw toekomstige collega’s vertellen over het reilen en zeilen van hun baan.

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen