Civil & Structural • Werken bij Vicoma Skip to content

Civil & Structural

Meer weten over Civil & Structural bij Vicoma?

Jordy Paijmans kan je er meer over vertellen

Jordy-paijmans

Jordy Paijmans

Recruiter

Als Civil & Structural Engineer bij Vicoma ben je gespecialiseerd in het bieden van innovatieve en praktische oplossingen op constructief gebied. Je begrijpt de wensen en eisen van de klant om tot het beste resultaat te komen.

Civil & Structural Engineer bij Vicoma

De afdeling Civil & Structural richt zich op het toetsen van ideeën van de klant op haalbaarheid en verzorgt de ontwerpen, berekeningen en tekeningen. Je geeft advies op jouw vakgebied en maakt 3D-modellen, 2D-tekeningen en levert diverse rapporten op. Wat jouw rol precies is hangt ook af van jouw ervaring. Zo kan je bijvoorbeeld ook bezig zijn met het uitwerken van offertes, aanvragen van vergunningen, maken van begrotingen voor de uitvoering of toezicht houden op de bouwplaats. Hoe dan ook houd je in jouw werk rekening met verduurzaming of mogelijke uitbreidingen in de toekomst.

Bekijk hier de projecten waar we bij Vicoma aan werken.

Samenwerking die verbindt

Als Civil & Structural engineer werk je nauw samen met collega’s van jouw afdeling. Maar ook werk je samen met collega’s van andere afdelingen en vestigingen binnen Vicoma. Laten we de klant niet vergeten in dit verhaal. Het is belangrijk dat we helder hebben wat de klant wil en wat de verwachtingen zijn. Zo voorkomen we teleurstellingen of miscommunicatie.

Daarnaast werken wij samen aan jouw groei. Want ook in jouw vakgebied zijn er ontwikkelingen op technisch vlak of op het gebied van regelgeving. Wij snappen dat het voor jou belangrijk is om te beschikken over actuele kennis. Maar ook om jezelf te ontwikkelen en jouw kennis te verbreden. Hiervoor bieden wij jou de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen.

Veelgestelde vragen over Civil & Structural?

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden voor een Civil of Structural Engineer?

Vicoma biedt een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij een fulltime dienstverband 35 vrije dagen. Maar het is bij Vicoma ook mogelijk om parttime te werken. We vinden de werk en privébalans belangrijk en daarom hanteren we flexibele werktijden, werken we hybride, hebben we regelingen voor zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof, een verhuisdag en meer. Daarnaast bieden we mogelijkheden zodat jij jezelf kan ontwikkelen en kan je ieder jaar rekenen op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Kan ik als Civil of Structural Engineer doorgroeien?

Absoluut. Je kan doorgroeien op technisch gebied, maar ook kan je doorgroeien in de richting van Project Management of als leidinggevende. Het is maar net waar jouw ambitie ligt.

Welke opleiding heb ik nodig als Civil of Structural Engineer?

Om als Structural Engineer bij Vicoma te werken heb je minimaal HBO werk- en denkniveau nodig. En een opleiding in de richting van Bouwkunde of Civiele Techniek, WTB, eventueel aangevuld met een diploma HTI beton en/of staal.

Kan ik ook vanuit huis werken als Civil of Structural Engineer?

Jazeker, bij Vicoma werken we hybride en flexibel. De richtlijn is dat je bij een fulltime dienstverband maximaal 2 dagen vanuit huis werkt. Om dit mogelijk te maken krijg je een laptop en telefoon van de zaak. Ook vinden we het belangrijk dat jij jouw thuiswerkplek goed kan inrichting. Daarom faciliteren we dit met de benodigde middelen, zoals een bureau, bureaustoel, scherm (inclusief USB-C docking station), toetsenbord en computermuis.

Benieuwd naar onze projecten binnen de Civil & Structural?

Bekijk alle projecten

Meer weten over Civil & Structural?

Jordy Paijmans kan je er meer over vertellen

Jordy-paijmans

Jordy Paijmans

Recruiter

Vicomezen aan het woord.

Jouw toekomstige collega’s vertellen over het reilen en zeilen van hun baan.

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen