Flexibel werken • Werken bij Vicoma Skip to content

Bij Vicoma begrijpen we dat de manier waarop we werken voortdurend evolueert. Flexibiliteit in werkuren en werkplekken is een essentieel onderdeel geworden van onze bedrijfscultuur. We geloven in de kracht van flexibel werken. En we zien het als een waardevol instrument om onze medewerkers te ondersteunen in het bereiken van een gezonde balans tussen werk en privé, en om tegelijkertijd de productiviteit te vergroten.

Flexibiliteit die past bij jouw behoeften

Of het nu gaat om remote werken, flexibele werkuren, deeltijdwerk of andere vormen van flexibiliteit, bij Vicoma staan we open voor diverse werkschema’s die passen bij de behoefte van onze medewerkers. We begrijpen dat geen twee mensen dezelfde levenssituatie hebben, en daarom moedigen we een aanpak op maat aan.

Een betere werk-privébalans

Flexibel werken heeft veel voordelen. Het stelt medewerkers in staat om hun werk aan te passen aan hun persoonlijke omstandigheden, wat resulteert in een betere werk-privébalans en minder stress. Het vergroot de tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers en dat bevordert de productiviteit en creativiteit. Daarnaast kan het leiden tot een vermindering van woon-werkverkeer en de daarmee gepaard gaande milieubelasting.

Investeren in de juiste middelen voor flexibel werken

Bij Vicoma hebben we geïnvesteerd in de technologie en systemen die flexibel werken ondersteunen. Dit omvat krachtige communicatietools en beveiligde toegang tot bedrijfsmiddelen. Zo kunnen onze medewerkers effectief samenwerken ongeacht hun locatie. Daarnaast faciliteren we jouw thuiswerkplek, zodat je ook vanuit huis verantwoord kan werken. We bevorderen een cultuur van vertrouwen en verantwoordelijkheid, waarbij resultaten centraal staan in plaats van strikt het aanwezig zijn op kantoor.

Jouw talent optimaal benutten

Onze inzet voor flexibel werken weerspiegelt ons geloof in de kracht van diversiteit en inclusie. Het stelt mensen namelijk in staat om hun talenten en vaardigheden te benutten, ongeacht hun persoonlijke omstandigheden. We blijven luisteren naar onze medewerkers en evolueren onze flexibele werkaanpak. Zo zorgen we ervoor dat iedereen bij Vicoma kan excelleren, ongeacht hoe, waar of wanneer ze werken.

Flexibel werken is de toekomst

Bij Vicoma is flexibel werken de toekomst en we zijn er trots op om deze visie te omarmen en te bevorderen. We geloven dat het de sleutel is tot een duurzame, productieve en tevreden werkomgeving. En we zullen daarom blijven investeren in de ontwikkeling en ondersteuning van flexibel werken voor al onze medewerkers. Samen creëren we een fijne werkomgeving bij Vicoma.

Vicomezen aan het woord.

Jouw toekomstige collega’s vertellen over het reilen en zeilen van hun baan.

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen