Diversiteit & Inclusie • Werken bij Vicoma Skip to content

Bij Vicoma omarmen we diversiteit en koesteren we inclusie als essentiële pijlers van ons bedrijf. We geloven dat een diversie en inclusieve werkomgeving niet alleen de juiste keuze is, maar ook een bron van verbinding en innovatie. Onze overtuiging is dat verschillen in achtergrond, leeftijd, ervaring, gender, geaardheid en karakter van onschatbare waarde zijn voor het versterken van ons team en het verbeteren van de dienstverlening aan onze klanten.

Verschillende perspectieven en talenten

We zijn er trots op dat onze medewerkers een rijke variëteit aan perspectieven en talenten met zich meebrengen. Deze diversiteit stelt ons in staat om creatieve oplossingen te bedenken, nieuwe ideeën te genereren en uitdagingen op innovatieve manieren aan te pakken. Bij Vicoma hechten we er waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt voor wie ze zijn.

Werkomgeving met gelijke kansen

We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waar gelijke kansen de norm zijn. Waar medewerkers worden aangemoedigd om hun potentieel te benutten. En waar iedereen de mogelijkheid heeft om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Dit omvat bijvoorbeeld het aanbieden van trainingen en de juiste ondersteuning voor de groei van al onze medewerkers.

Open, veilige en inclusieve cultuur

Bij Vicoma werken we hard om een open, veilige en inclusieve cultuur te bevorderen. We luisteren naar onze medewerkers, leren van elkaar en zetten ons in voor continue verbetering. We willen een organisatie zijn waarin iedereen zich gehoord voelt en waar diversiteit niet alleen wordt geaccepteerd, maar wordt gevierd.

Diversiteit en inclusie als onderdeel van wie wij zijn

Ongeacht jouw verhaal, jouw achtergrond of jouw perspectief, bij Vicoma ben je welkom. Samen vormen we een sterker, creatiever en inclusiever team. En dragen we allemaal bij aan het succes en de groei van ons bedrijf. Diversiteit en inclusie zijn geen doelen op zich, maar een integraal onderdeel van wie we zijn en waar we voor staan bij Vicoma.

Vicomezen aan het woord.

Jouw toekomstige collega’s vertellen over het reilen en zeilen van hun baan.

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen