Staff & management • Werken bij Vicoma Skip to content

Staff & management

Meer weten over Staff & management bij Vicoma?

Jordy Paijmans kan je er meer over vertellen

Jordy-paijmans

Jordy Paijmans

Recruiter

Werken in een staff- of managementfunctie bij Vicoma betekent werken in dynamische en innovatieve omgeving waar professionaliteit en persoonlijke groei hand in hand gaan. Wij streven er met alle medewerkers naar om een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. En samen werken we aan het bereiken van onze strategie.

Staff-functie bij Vicoma

Om een belangrijke bijdrage te leveren aan een duurzamere industrie hoef je niet per sé technisch onderlegd te zijn. Onze technici en managers worden namelijk ondersteund door experts op andere vakgebieden. Denk hierbij aan Finance, HR, IT, Marketing & Communicatie en Kwaliteit & Veiligheid. Hierdoor kunnen onze engineers zich richten op de techniek en speel jij een cruciale rol in het ondersteunen en vormgeven van de organisatie.

Manager bij Vicoma

Als manager bij Vicoma lever je natuurlijk ook een grote bijdrage aan het verduurzamen van de industrie. Dit kan zijn als manager van een ondersteunende afdeling, maar ook als manager van een discipline. In een management rol krijg je de kans om leiding te geven aan een groep getalenteerde professionals en draag je bij aan de groei van ons bedrijf. Jouw leiderschap zal niet alleen van invloed zijn op onze medewerkers en projecten. Maar ook op de strategische richting van Vicoma als geheel.

Samenwerking die verbindt

In een staff- of managementfunctie werk je niet alleen samen met collega’s van jouw eigen afdeling. Ook zoeken we de verbinding met andere afdelingen en disciplines. Dit bied je de mogelijkheid om te leren van de experts uit een ander vakgebied. Hierdoor kan je jouw professionele vaardigheden uitbreiden en jouw carrière naar een hoger niveau tillen. We moedigen initiatief en innovatie aan en bieden een omgeving waarin jouw ideeën en bijdragen worden gewaardeerd.

Veelgestelde vragen over Staff & management?

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden voor een staff- of managementfunctie?

Vicoma biedt een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij een fulltime dienstverband 35 vrije dagen. Maar het is bij Vicoma ook mogelijk om parttime te werken. We vinden de werk en privébalans belangrijk en daarom hanteren we flexibele werktijden, werken we hybride, hebben we regelingen voor zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof, een verhuisdag en meer. Daarnaast bieden we mogelijkheden zodat jij jezelf kan ontwikkelen en kan je ieder jaar rekenen op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Als manager behoort een leaseauto ook tot jouw arbeidsvoorwaarden.

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Kan ik ook doorgroeien vanuit een staff- of managementfunctie?

Absoluut. Je kan doorgroeien binnen jouw vakgebied, maar ook kan je doorgroeien als leidinggevende. Al is er geen pasklaar antwoord. Het is maar net waar jouw ambitie ligt en daar ondersteunen we je graag bij, zodat jij jouw dromen kan waarmaken.

Welke opleiding heb ik nodig?

Om als staff of manager bij Vicoma te werken heb je minimaal HBO werk- en denkniveau nodig. En een opleiding in de richting van jouw vakgebied. Bij de vacature benoemen we altijd welke opleiding of opleidingsrichting we van jou verwachten.

Kan ik ook vanuit huis werken als staff of manager?

Jazeker, bij Vicoma werken we hybride. De richtlijn is dat je bij een fulltime dienstverband maximaal 2 dagen vanuit huis werkt. Om dit mogelijk te maken krijg je een laptop en telefoon van de zaak. Ook vinden we het belangrijk dat jij jouw thuiswerkplek goed kan inrichting. Daarom faciliteren we dit met de benodigde middelen, zoals een bureau, bureaustoel, scherm (inclusief USB-C docking station), toetsenbord en computermuis.

Staff & management vacatures

We laten ons graag uitdagen door de industrie om tot de beste oplossingen te komen. Kom jij ons helpen?

Bekijk alle vacatures

Benieuwd naar onze projecten binnen de Staff & management?

Bekijk alle projecten

Meer weten over Staff & management?

Jordy Paijmans kan je er meer over vertellen

Jordy-paijmans

Jordy Paijmans

Recruiter

Vicomezen aan het woord.

Jouw toekomstige collega’s vertellen over het reilen en zeilen van hun baan.

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen

Samen met Vicoma bouwen aan het Nederland van morgen